| Oznámení správce |
|---|
|
Fórum nyní umožňuje zaslat příspěvek na provoz a správu. Je zcela dobrovolný a k ničemu nezavazuje. Link je v menu vpravo nahoře.Při problémech s přihlášením pište na forum(zavináč)uzameckehoparku(tečka)infoJste-li nový uživatel, bydlíte v areálu a chcete přístup na skrytou část fóra, pište na forum(zavináč)uzameckehoparku(tečka)info |
Moderátoři: coona, Duch, TriStone
matfyz píše:zkousel uz nekdo zapojit televizi?
prvanek píše:matfyz píše:zkousel uz nekdo zapojit televizi?
Rád bych, ale nejde proud. Též jsem se ptal na možnost příjmu DVB-T (což za čas bude nutné po vypnutí analogu). Moje prodejkyně mi přeposlala vyhýbavou odpověď, že společná anténa zajišťuje příjem čtyř standardních programů - ČT1, ČT2, Nova, Prima. To je napsáno i v návodu k použití bytu. Díval jsem se na webu na nějaké nabídky společných antén, ty nejlevnější skutečně umožňují jen příjem stávajících programů. Z důvodu zamezení možného rušení tyto antény nemají pásmové zesilovače, ale kanálové, pro každý kanál jeden zesilovač. Pro případ příjmu DVB-T je pak třeba připojit k anténě další zesilovače pro kanály, na kterých vysílají digitální multiplexy.
rocky píše:ssoucek píše:Když bude nejhůř, jdu do O2 TV. Doufám, že budou brzo vysílat v HD.
Na to si ešte hooooodne počkáš aby vysielali v HD)
rocky píše:Anténny rozvod je obyč analog, kto chce digital musí si kúpit setobox, ale u Zámeckého parku mu zatial bude na 2 veci, pretože tam signál DBV zatial nieje.
rocky napsal(a):
Anténny rozvod je obyč analog, kto chce digital musí si kúpit setobox, ale u Zámeckého parku mu zatial bude na 2 veci, pretože tam signál DBV zatial nieje.
coona píše:rocky napsal(a):
Anténny rozvod je obyč analog, kto chce digital musí si kúpit setobox, ale u Zámeckého parku mu zatial bude na 2 veci, pretože tam signál DBV zatial nieje.
To není pravda. DVB-T signál v Čakovicích dostupný je a bez problémů. Zatím jenom dva multiplexy (nefunguje tam ten od Českýho Telecomu teď už asi O2). Multiplex A (ČT1, ČT2, ČT24, ČT4, Nova) funguje úplně bez problémů, multiplex B (především Prima a Óčko) má poslední dobou (cca 14 dní) decentní problémy.
Zpět na Internet, kabelovka a pod.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků