| Oznámení správce |
|---|
|
Fórum nyní umožňuje zaslat příspěvek na provoz a správu. Je zcela dobrovolný a k ničemu nezavazuje. Link je v menu vpravo nahoře.Při problémech s přihlášením pište na forum(zavináč)uzameckehoparku(tečka)infoJste-li nový uživatel, bydlíte v areálu a chcete přístup na skrytou část fóra, pište na forum(zavináč)uzameckehoparku(tečka)info |
Moderátor: Max
rraol píše:Kristy píše:Termín "bezpečnostní dveře" byl jedním z důvodů, proč jsme doteď nepřebrali byt...
A podívali jste se na kupní smlouvu pořádně? Protože "bezpečnostní" dveře byly uvedeny ve standardech smlouvy "o sml. budoucí", ale ve standardech smlouvy "kupní" už se rozhodli napsat "dveře s kukátkem", což už ty papundeklový zvohybaný hrůzy vystihuje mnohem lépe.
(Jo, je to podvod, já vim...)
Čili pokud jste kupní smlouvu podepsali, tak jste zároveň s ní podepsali i ty JEDNOSTRANNĚ (!!!) změněné standardy, a zároveň jste podepsali i článek 9.9., který říká:
9.9. Úplná Smlouva. Tato Smlouva nahrazuje všechny předchozí dohody a ujednání, ústní i písemné, mezi Stranami týkající se předmětu této Smlouvy včetně Smlouvy o smlouvě budoucí, jejíž účinnost končí uzavřením této Smlouvy.
No a sní končí i účinnost slibů o bezpečnostních dveřích.
Čili oceňuji Vaši vytrvalost, taky jsem byl ze vstupních dveří chvílemi rozladěnej, naštvanej i nepříčetnej, ale obávám se, že možná už jen ztrácíte čas. Možná z ING vyrazíte nějakej papír, ale jiný dveře podle mě ne.
Zpět na Klientské změny, stavební úpravy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků