Oznámení správce

Fórum nyní umožňuje zaslat příspěvek na provoz a správu. Je zcela dobrovolný a k ničemu nezavazuje. Link je v menu vpravo nahoře.
Při problémech s přihlášením pište na forum(zavináč)uzameckehoparku(tečka)info
Jste-li nový uživatel, bydlíte v areálu a chcete přístup na skrytou část fóra, pište na forum(zavináč)uzameckehoparku(tečka)info

Zabezpečení bytu

Nápady a postřehy, jak upravit "standardy" bytu, informace o klientských změnách a pod.

Moderátor: Max

Příspěvekod rocky » 31.03.2008 16:53

Dveře které byli v základu jsou ako papír. Doporučuje se neopírat se:D
rocky
Závislák :)

Reklama

Příspěvekod Jája a Pája » 31.03.2008 22:04

Podle mého názoru není úplně vhodné, aby se v sekci, kam mají přístup všichni uživatelé internetu, psalo o tom, jak dobře či špatně má kdo zabezpečený byt, garáž, auto, ... Pro tuto diskusi je založeno vlákno v sekci pro ověřené. Pokud má někdo zájem si celou depatu přečíst, neb se registruje (není na tom nic složitého ani záludného). Další příspěvky na toto téma budou přesunuty právě tam.
Pokud by autoři posledních příspěvků nic nenamítali, přesunula bych i je.
Naposledy upravil Jája a Pája dne 31.03.2008 22:07, celkově upraveno 1
Jája a Pája

Obrázky: 6
Obrázky: 6

Příspěvekod BudBunda » 01.04.2008 10:37

rraol píše:
Kristy píše:Termín "bezpečnostní dveře" byl jedním z důvodů, proč jsme doteď nepřebrali byt...

A podívali jste se na kupní smlouvu pořádně? Protože "bezpečnostní" dveře byly uvedeny ve standardech smlouvy "o sml. budoucí", ale ve standardech smlouvy "kupní" už se rozhodli napsat "dveře s kukátkem", což už ty papundeklový zvohybaný hrůzy vystihuje mnohem lépe.
(Jo, je to podvod, já vim...)

Čili pokud jste kupní smlouvu podepsali, tak jste zároveň s ní podepsali i ty JEDNOSTRANNĚ (!!!) změněné standardy, a zároveň jste podepsali i článek 9.9., který říká:
9.9. Úplná Smlouva. Tato Smlouva nahrazuje všechny předchozí dohody a ujednání, ústní i písemné, mezi Stranami týkající se předmětu této Smlouvy včetně Smlouvy o smlouvě budoucí, jejíž účinnost končí uzavřením této Smlouvy.
No a sní končí i účinnost slibů o bezpečnostních dveřích.

Čili oceňuji Vaši vytrvalost, taky jsem byl ze vstupních dveří chvílemi rozladěnej, naštvanej i nepříčetnej, ale obávám se, že možná už jen ztrácíte čas. Možná z ING vyrazíte nějakej papír, ale jiný dveře podle mě ne.

Tak jsme včera konečně převzali - dostali jsme certifikáty, že dveře jsou bezpečnostní, že panty jsou bezpečnostní a že vlastně se tam zloděj nemůže ani dostat :o) Jestli tomu tak skutečně je, to těžko říct... Papírově by to snad měli mít v pořádku.
Jinak, já jsem se vztekal kvůli těm bezpečnostním dvěřím z toho důvodu, že jsme byli nuceni uzavřít pojistku dříve, než byla uzavřena samotná kupní smlouva a vycházeli jsme tedy z smlouvy budoucí, kde info o tom, že jde o bezepčnostní dveře je - díky tomu jsme získali slevu na pojištění. Vzhledem k tomu, že by tomu tak ve finále nemuselo být a dveře by byly pouze ohnivzdorné, mohlo by být naše jednání ze strany pojišťovny chápáni jako pojistný podvod dle trestního zákona... Tím jsme argumentovali a na základě tohoto veškeré certifikáty od ING, resp. M&K Development dostali.
Btw. Já jsem partner od Kristy - já jen, že takhle reaguju :D
BudBunda

Re: Zabezpečení bytu

Příspěvekod Lenicka1313 » 14.02.2012 20:09

Zdravíčko. I já jsem se nakonec pro digitální kukátko nakonec rozhodla. Nemohu klasickému kukátku upřít jakousi chuť nostalgie, každopádně doba jde dál a tohle je opravdu skvělá věc. Za sebe rozhodně doporučuji. Já jsem si koupila toto http://www.kabelmanie.cz/digitalni-dver ... r-phv1330/
Lenicka1313
Nový člen

Re: Zabezpečení bytu

Příspěvekod Dexter » 15.02.2012 10:09

Chcete si odpočinout od každodenních starostí - zahrajte si LEAGUE OF LEGENDS - parádní návykovou hru zdarma podobnou Warcraft 3 DotA - registrace a stažení klienta ZDE.
Dexter

Obrázky: 17
Obrázky: 17

Reklama

Předchozí

Zpět na Klientské změny, stavební úpravy