Oznámení správce

Fórum nyní umožňuje zaslat příspěvek na provoz a správu. Je zcela dobrovolný a k ničemu nezavazuje. Link je v menu vpravo nahoře.
Při problémech s přihlášením pište na forum(zavináč)uzameckehoparku(tečka)info
Jste-li nový uživatel, bydlíte v areálu a chcete přístup na skrytou část fóra, pište na forum(zavináč)uzameckehoparku(tečka)info

Řadové domy místo stodoly

Info a názory na jiné projekty (Čtyřlístek, Kopretina) a volné "stavební" parcely

Moderátoři: selena, Komár 1981, Brano

Příspěvekod Komár 1981 » 22.05.2008 08:35

no branickej pivovar je jeste v takovem to krasnem industrialnim stylu... bydleni tam muze byt zajimave....
a branicke pivo mi stejne nikdy moc nechutnalo...takovy cuco..... :lol::lol::lol:
V mládí jsem byl dost namyšlený, ale teď už jsem bez chyby....
Komár 1981
Závislák :)

Obrázky: 29
Obrázky: 29

Reklama

Příspěvekod horniak » 22.05.2008 09:00

Fakt doufám, že zachovají ten vnější design včetně toho pivovarskýho komínu, protože ta hlavní budova je nádherná!
horniak

Obrázky: 5
Obrázky: 5

Příspěvekod veruse » 22.05.2008 10:49

Jestli jsem to dobře pochopila, tak branický se vaří dál, ale na Smíchově. Budova branickýho pivovaru je fakt krásná, podle mě je to technická památka, tak by ji měli zachovat

Komár 1981 píše:no branickej pivovar je jeste v takovem to krasnem industrialnim stylu... bydleni tam muze byt zajimave....
a branicke pivo mi stejne nikdy moc nechutnalo...takovy cuco..... :lol::lol::lol:
veruse

Reklama

Předchozí

Zpět na Jiná výstavba v okolí zámeckého parku